Eller söker du något annat? Se menyn högst upp! Aktiviteter

Eller söker du något annat? Klicka på ikonen uppe till vänster! Aktiviteter

En kontakt – många möjligheter!

Aktivera incentive

Vi hjälper vi dig att hitta rätt och spara värdefull tid. Vi har idéer, kunskap och kontakter för att planera, boka och genomföra givande företagsevent; konferens, jubileum eller invigning.

Aktiviteter, samarbeten och träning ligger oss varmt om hjärtat!

Berätta mer om vad du behöver hjälp med, stort som litet!

Aktiviteter med Aktivera Incentive

Kul tillsammans!

Att göra något kul tillsammans kan ibland vara huvudsyftet med träffen, som att stärka gruppens sammanhållning, förbättra kommunikationen, lära känna varandra, belöning för väl utfört arbete eller friskvårdsdagar.

Aktiviteten kan också vara ett kort inslag i ett konferensprogram för att lätta upp stämningen, få igång samtalet innan middagen eller få frisk luft för att orka jobba vidare.

Hos oss på Aktivera kan du boka lekfulla, roliga och utvecklande gruppaktiviteter. Vi samarbetar också med en mängd av regionens duktiga arrangörer för ett brett utbud och vi törs lova att det finns något för alla!

Här nedanför hittar ni vårt breda utbud av aktiviteter.

Lätt och lekfullt

Här kan du se våra lätta och lekfulla aktiviteter!

Klicka här

Samarbete

Här kan du se våra samarbetsaktiviteter!

Klicka här

Tak / Stads-vandring

Här kan läsa mer om aktiviteterna!

Klicka här

Övriga Aktiviteter

Här kan du se våra övriga aktiviteter!

Klicka här

Vinterkul

Bjud dina kunder, anställda eller vänner på…

Klicka här

Lätt & lekfullt

Kluriga Kampen

En fartfylld inomhustävling. Med hjälp av enkla hänvisningar skall ni hitta problemlösningar, klurigheter och gåtor av olika slag på anläggningen.

Läs mer
Allt sker under tidspress och syftet är enkelt: det lag som lyckas bäst i poängjakten står som segrare.

Snabbt, enkelt och roligt! Pris: 190 kr/pers Tidsåtgång: 1,5 tim Antal: 10-150 p

Utmaningen

En lagtävling där vi hämtat inspiration från kända TV-lekar och sällskapsspel. Lagen samlar poäng i frågesport, rita, gissa och musik.

Läs mer
Allt för att samla ihop poäng till avslutande moment. Där satsas poängen på motståndarlagens prestationer i diverse utmaningar.

En aktivitet för den tävlingsinriktade! Genomförs inomhus. Pris: 250 kr/pers Tidsåtgång: 1,5 tim Antal: 10-60p

Antikt eller bara gammalt?

En skojig och annorlunda lagaktivitet där deltagarna tävlar i ämnet antika och kuriosa föremål. Kunskap blandas med lögn och fantasi och förslagen duggar lika tätt som skratten.

Läs mer
Engagerande och lärorikt. Övningen som leds av en expert inom området avslutas med en auktion där en slutlig segrare får välja ett pris från antikboden.

Pris: 250 kr/pers (min deb. 3 000 kr) Tidsåtgång 1,5 tim Antal: 10-50p

1000 m huvudbry

Klassiska 1X2-frågor blandat med uppskatta, känna, lukta, nynna. Helt oanade kunskaper kan komma till pass på denna lättsamma promenad.

Läs mer
Leder inte sällan till engagerade diskussioner. Kan även kombineras med olika aktivitetsstationer för att roa grupper upp till 500 personer.

Pris 150 kr/pers Tidsåtgång: 1 -1,5 tim Antal: 15-500 pers

Tokroliga kamper

En lättsam och lekfull aktivitet där skrattet står i fokus. Kämpa lagvis i klassiska och mer eller mindre galna kampgrenar där alla kan delta efter bästa förmåga.

Läs mer
Genomförs ute året om (på vissa platser även inomhus). Pris: 220 kr/pers Tidsåtgång: 1-1,5 tim Antal:10-200 p

Operation Silvergöken

En bomb placerad någonstans i huset hotar att detonera! Det är nu upp till er att lösa gåtan VEM som placerat den där och framför allt VAR.

Läs mer
En deckargåta där ni själva agerar snokande polis. Pris: 295 kr/pers Tidsåtgång: 1,5 tim Antal: 10-30 pers

Musikkrysset

Som melodikrysset på radio fast i ”live”. Vår duktiga trubadur lotsar er med toner genom lodrätt och vågrätt tills ordflätan är fylld.

Läs mer
Småtrevligt och ganska klurigt… Pris: 1 000 kr +130 kr/pers Tidsåtgång: 1 tim Antal: 10-100 pers

Uppdraget

En rolig lagtävling där det gäller att med hjälp av karta, effektiv logistik och kreativitet lösa och utföra så många uppdrag som möjligt under tidspress.

Läs mer
Det kan vara allt från att hitta information på området, kasta prick, tillverka en pilbåge m.m. En aktivitet där kreativitet och engagemang belönas! Genomförs utomhus maj-okt.

Pris: 220 kr/p Tidsåtgång: 1,5 tim Antal: 30-200p

Samarbete

Uppdrag Samarbete

Vill du gå till jobbet och veta att dina
medarbetare pratar med varandra och löser de utmaningar och problem som uppkommer i verksamheten?

Läs mer
Vi kan hjälpa dig!
Under en halv dag får du inspiration, energi
och aha-upplevelser kring hur du som chef eller medarbetare kan påverka samarbetet i gruppen genom inspirationsföreläsning kombinerat med praktiska övningar.

Läs mer här (PDF dokument) och kontakta oss om du vill veta mer eller boka.

Teambana

Här ställs gruppen inför olika praktiska övningar i samarbete. Stor samverkan och respekt för varandras olikheter krävs för att laget skall lyckas.

Läs mer
En handledare följer gruppen och efter varje övning sker en reflektion över hur gruppen lyckats.

En aktivitet som kräver tålamod och rätt inställning. Ett pass på team-banan kan med fördel kopplas till en föreläsning inom ämnet. Genomförs på Södra Berget, utomhus maj-okt.

Pris: 330:-/p Tidsåtgång: 2 tim Antal: 10-30p

Problemlösarn’

En av våra mest populära aktiviteter. En lagtävling med gåtor, kluringar och allmänbildning som kombineras med lättare fysiska inslag där deltagarnas…

Läs mer
samarbetsförmåga ställs på prov. Tålamod, balans, lyhördhet och kunskap, allt behövs för ett lyckat resultat. Genomförs utomhus, maj-okt.

Pris: 280 kr/p Tidsåtgång 2 tim Antal: 25-120p

Kommunikationsövningar

Att flödet av information i dagens samhälle är viktigt är vi alla överens om. Likaså är det viktigt att vara medveten om hur olika vi människor kan uppfatta och tolka budskap.

Läs mer
I denna aktivitet söker vi förståelse för detta genom att gruppen tillsammans med en handledare får ta sig an övningar där lyhördhet och kommunikation är viktiga förutsättningar för att nå resultat.

Pris: 300 kr/p Tidsåtgång: 2 tim Antal: 10-40 p

Scenen är er!

En annorlunda teamaktivitet med skratt, oväntade insatser och publikens jubel. Lagen samlar först poäng i en traditionell flerkamp med enkla grenar.

Läs mer

Poängmängden skapar turordningen att välja ämne för den föreställning som lagen skall framföra för övriga, efter förberedelser utefter tips & råd och tilldelning av rekvisita.

Demokratisk röstning avgör sedan vilket ”teatersällskap” som blir slutsegrare. Passar både som roligt inslag och gruppstärkande övning.

Pris: 280 kr/p Tidsåtgång: 2 tim Antal: 15-70p

Uppdraget

En rolig lagtävling där det gäller att med hjälp av karta, effektiv logistik och kreativitet lösa och utföra så många uppdrag som möjligt under tidspress.

Läs mer
Det kan vara allt från att hitta information på området, kasta prick, tillverka en pilbåge m.m. En aktivitet där kreativitet och engagemang belönas! Genomförs utomhus maj-okt.

Pris: 220 kr/p Tidsåtgång: 1,5 tim Antal: 30-200p

Takvandring / stadsvandring

Vi älskar at visa upp vår vackra stenstad och berätta om dess spännande historia. Vi erbjuder även bussguidning.

Takvandring

Sundsvalls stenstad är unik och en av Europas bäst bevarade stadskärnor från sent 1800-tal. Upplev den som bäst från taket! Du kan boka en Tak..

Läs mer

Takvandring som grupp, privatperson eller exklusivt för endast två personer.

Förbokade grupper och tur för två tar vi emot april-oktober. För privatpersoner erbjuder vi turer under ett antal veckor under sommaren, mer info och bokningsmöjligheter för privatpersoner hittar du här.

Som grupp kan ni vara ett företag, kompisgäng, möhippa/svensexa eller kanske en förening. För en tur för två kanske ni är goda vänner, företagare och kund eller kanske du vill fria till din kära på ett annorlunda sätt.

Ni bokar då en egen tur exklusivt bara för er, ni kan önska vilken dag och tid ni vill förutsatt att det inte redan är uppbokat.

Takvandring Grupp Pris: 4 000 kr/tur (för företag tillkommer 25% moms) Tidsåtgång: 1,5 timme. Antal: Max 10 pers/tur. Är ni fler än 10 pers kan ni delas upp på fler turer som går efter varandra. Kostnad för detta tillkommer med 400 kr/person.

Takvandring för två Pris: 1 700 kr (för företag tillkommer 25% moms) Tidsåtgång: 1 tim 15 min Antal: Max 2 pers Är ni en grupp eller två och vill boka? Kontakta oss på Aktivera.

Vill ni veta mer om vad en Takvandring innebär? Titta här.

Stadsvandring

Följ med på en promenad genom Sundsvalls unika stadskärna Stenstan. Guide berättar om Sundsvalls grundande, spännande händelser, den stora sta..

Läs mer

stadsbranden och den vackra arkitekturen. Pris: 1 500 kr +50 kr/pers (i grupper om max 25p) Tidsåtgång: 1 tim 15 min Antal: 10-100 pers

Övriga aktiviteter

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda en massa olika aktiviteter, hittar du något som känns intressant eller saknar du något? Hör av dig så kan vi hjälpa dig.

Baka tunnbröd
Berättarföreställningar
Bowling
Bågskytte
Chokladprovning
Curling
Dans i olika former
Familjedagar
Fiske
Forsfärd i Ljungan
Föreläsningar
Företagsgolf
Höghöjdsbana
Kaffeprovning
Kajakpaddling
Klättring
Kock för en kväll
Körsång
5-kamp
Laserdome
Musikunderhållning
Ostprovning
Pinballkväll (flipper)
Ridning
Segling
Skapa blomsterarrangemang
Skidåkning; längd/alpint företagsarrangemang
Skidteknik/vallningskurs
Skivinspelning
Skotertur
Spa
Spela hockeymatch
Teaterbesök framför och bakom scenen
Temamiddagar
Överlevnadsteknik

Vinterkul

Bjud dina kunder, anställda eller vänner på några timmars friskluft och kanske t.o.m. dagsljus! Träffas i några lekfulla aktiviteter med vintertema, lek, ha skoj eller bara njut av vinterlandskapet.

Avrunda med korvgrillning eller en ute-måltid vid en mysig och värmande brasa. Hör av dig så skapar vi ett passande upplägg.